Skip to main content

Schlagerfestival 2013

Vanaf 19u: Kip aan't spit met frietjes à volonté

Prijs volwassenen 15 euro, kinderen tot 12 jaar 10 euro

Laura Lynn

cover laura

Als prinsesje van een jaar of zeven ging zij al mee naar de optredens van haar ouders en grootouders. Vandaag is zij zelf de koningin van de Vlaamse schlager, vorstin Laura Lynn. Met de paplepel krijgt Laura Lynn (°18 juni 1976, Ardooie) de liefde voor nederlandstalige meezingers mee. En de tiener schaaft, na haar studie schoonheidsverzorging, die liefde bij tot professioneel niveau op de Showbizzschool in Oostende (zie ook: Christoff e.a.).

Lees verder

David Vandyck

cover davidDavid Vandyck (Waregem, 12 september 1978) is een Vlaamse zanger. In 2007 bracht hij zijn eerste cd-single uit, Viva la Fiësta. Zijn doorbraak kwam in 2011 toen hij met zijn debuutsingle Een superlange nacht een bescheiden hit had. Dit nummer stond 4 weken in de Ultratop 50 genoteerd. Vandyck sloot vervolgens een contract met het label Vlaamse Sterren van CNR Records.

Lees verder

Jo Vally

cover joIn de jaren ’70 zette Jo Vally zijn eerste bescheiden stappen in de muziekwereld. Samen met een paar vrienden richtte hij het groepje The Dreamband op, waarmee hij zo nu en dan optrad in eigen regio.

Lees verder

Mini Maxi Band

minimaxiband

Deze unieke Coverband opent ons Schlagerfestival editie 2013

De Mini Maxi Band komt op al uw feestjes, kermissen, vieringen, ed....

Luc Snaet, een bekende Klijtenaar vormt samen met Didi Decaesteker, Jan Beddeleem, Jef Blanckaert en Peter Bisschop de Mini Maxi Band.