Skip to main content

Schlagerfestival 2015

Toegang: VVK € 20 | ADD € 25 - Kids (-12) €10

Het programma van de kermis in De Klyte Heuvelland. Hoogtepunt in 2015 wordt het Schlagerfestival op vrijdag 12 juni met De Romeo's als hoofdact. Verder zijn ook Nicole & Hugo, Belle Perez, Willy Sommers, Sergio en last but not least Jettie Pallettie van de partij. Luc Verschueren, de vroegere sidekick van Jacques Vermeire en bekend van Somers & Verschueren op Radio 2, praat de avond aaneen.

De Romeo's

romeosDe Romeo’s blijven… 100% FEESTGARANTIE!

Lees verder

Nicole en Hugo

nicoleenhugoEen uniek showkoppel in Vlaanderen dat de laatste jaren mocht rekenen op heel wat bijval. Pastorale werd bekroond als winnaar in “ Zo is er maar Eén” en als kers op de taart  wonnen ze ook nog eens de Radio 2 Zomerhit met dit nummer. Nog steeds kent dit showduo grote bijval op de podia.

Lees verder

Belle Perez

belleperez‘Dankzij de showbusiness ben ik opgebloeid, geworden tot wie ik nu ben. Ik zit enorm goed in mijn vel, de puzzel van mijn leven past nu zo mooi in elkaar! Als artiest durf ik andere stijlen en genres aan, gaan de remmen los. Ik heb op het podium mezelf ontdekt.’

Lees verder

Jettie Palletti

jettiepallettiJettie Pallettie verzorgt Entertainment en Feest zoals er nog nooit is geweest.

Lees verder

Sergio

sergioHet is weinigen gegeven aan een voornaam genoeg te hebben. Arno, Toots, Adèle, en, jawel, Sergio. Zijn naam staat voor een kruidig mengsel op basis van ruwe bolster en blanke pit.

Lees verder

Willy Sommers

Willy SommersMuziek is alles voor de kleine spring-in ‘t-veld en jongste van twee kinderen. Jazeker, hij studeert braafjes in de geest van de tijd voor regent talen. Maar het is zijn naschoolse opleiding aan de muziekacademie in Anderlecht (notenleer, piano en sax) die hem in de creatieve jaren zestig op het spoor zet van rock en pop, met respectievelijk The Sons of Abraham en The Yeats. Iedereen heeft zijn voorgeschiedenis.

Lees verder