Skip to main content

Schlagerfestival 2014

ticketster

De prijs voor de kaarten in voorverkoop:

  • 20 euro tot 31/12,
  • vanaf 01/01 25 euro
  • 30 euro aan de deur

Voor kinderen tot 6 jaar gratis en van 6 tot 12 jaar 10 euro.

Kip aan't spit met frietjes à volonté eet je in 2014 op zondagmiddag tijdens Klyte Kerremesse.

Jantje Smit : 15 jaar hits en meer

Jantje SmitIn 1997, als tienjarig jongetje scoorde Jan Smit met “Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen” zijn eerste nummer één notering in de Nederlandse hitlijsten. Daarna volgden meer hits alsmede een succesvolle periode in Duitsland. Jan over deze tijd: 'In Duitsland stond ik avond na avond in enorme hallen op te treden, zo’n beetje mijn hele puberteit lang. Ik heb er geleerd te entertainen. Mijn muzikale basis werd daar gelegd.'

Lees verder

Christoff

ChristoffChristoff werd op 18 juni 1976 geboren te Ninove als Christoff De Bolle. Twee jaar later krijg hij er een zus bij, Lindsay. Samen vormen ze vanaf dat moment een onafscheidelijk stel. Van op prille leeftijd blijkt dat muziek in Christoff's bloed zit want op 3-jarige leeftijd zong hij reeds Vlaamse liedjes op familiefeesten. Als jonge knaap van 6 begint Christoff met het volgen van dictielessen. Toneel en voordracht zijn dan ook zijn grote passie.

Lees verder

Dennie Christian

cover denniechristianDennie Christian is op 22 mei 1956 in Bensberg bij Keulen als Bernd Althoff geboren. Toen hij leerjongen bij verzekeringsmaatschappij was, leerde hij zijn latere producer kennen. Zijn eerste liedjes nam Dennie als 17-jarige op. Zijn eerste plaat was “Jede große Liebe hat ein Happy-End”. Pas zijn vierde single bracht het succes: “Rosamunde”.

Lees verder

Willy Sommers

Willy SommersMuziek is alles voor de kleine spring-in ‘t-veld en jongste van twee kinderen. Jazeker, hij studeert braafjes in de geest van de tijd voor regent talen. Maar het is zijn naschoolse opleiding aan de muziekacademie in Anderlecht (notenleer, piano en sax) die hem in de creatieve jaren zestig op het spoor zet van rock en pop, met respectievelijk The Sons of Abraham en The Yeats. Iedereen heeft zijn voorgeschiedenis.

Lees verder

Dana Winner

Dana WinnerMet de teller die intussen op twee miljoen verkochte cd’s in binnen – en buitenland staat, is Dana Winner één van de populairste zangeressen uit Vlaanderen. De artieste met “de gouden stem” kan intussen terugblikken op een succesvolle muziekcarrière die al meer dan 20 jaar duurt.

Lees verder